Jelenleg 1 nőstény () gazdikereső cicánk van

Joyfield's Sapphire
(Szaffi)
Kiemelt feltételek:
- Csak benti tartás (épített, zárt kifutóba kijárás engedélyezett),
- Továbbra is minőségi, megszokott eledelének biztosítása (NEM Whiskas, Felix vagy Kitekat),
- Sok-sok szeretet, simogatás és figyelem - ez alapkövetelmény!
- Egyotthonos lakhely (cica cserélgetése lakhelyek között nem megengedett!)

Tudnivalók:
Sapphire - itthon csak Szaffi- Hollandiában született, fekete ezüst fehérrel klasszikus cirmos színű cicalány, aki augusztusban töltötte 2. életévét (ez a fajta ~ 3 éves korra éri el a kifejlett állapotot). Tengerkék szemei bárkit azonnal levesznek a lábáról. Igazi ritkaság, nem csak az országban, de az egész világban kevés cica rendelkezik ilyen tulajdonsággal.
Természetre alapvetően egy nagyon nyugodt és laza cica, ha úgy szottyan kedve, akkor kellően kanapé dísz :) , de nem egészében. Nagyon szereti a különböző labdás és foci játékokat. Kedvencei mégis a pillangós játék és a tollaspálcák. Az utóbbival órákra képes kizárni a külvilágot. Lehetőség esetén jó lenne egy olyan otthon, ahol van cicabiztos erkély vagy zárt kifutó, mert imád levegőzni (de szabad kijárás TILOS) - de nem kizáró ok ennek hiánya sem!
Nem egy ölben ülős macska. A simogatást leginkább akkor szereti, ha kedve van hozzá, egyébként lehomorított háttal "elviseli". Imádom, mert igazi úrhölgy!
Mindig sokakat érdekel, hogy miért kerül kivonásra egy cica. Esetében a válasz a többszöri méhgyulladás. Összesen 1 alma született.

Genetikai betegségekre teljeskörűen szűrt, saját eredményekkel rendelkezik HCM, PKD, SMA és PK-def tekintetében N/N (negatív). HCM és PKD ultrahang 2020 (negatív).
FIV/FeLV vírustesztjei is negatívak természeten.
- Ivartalanított, oltott, chipes;
- Nem ingyenes, nem kimondottan jelképes áron;
- Szerződéssel, kapcsolattartással kerülhet gazdihoz;
- Nincs semmilyen speciális igénye.

Ui.: személyes látogatásra, tenyészet körbejárásra jelenleg nincs lehetőség, további tájékoztató a Vásárlás előtt c. menüpontban, de kérésre természetesen további fotókat és videókat szívesen küldünk, megkönnyítve ezzel a döntést.

 

Kapcsolat