Ismerj meg!/ Introduction

Köszöntelek az oldalunkon!
 
Szeretnék neked pár szóban bemutatkozni, hisz úgy gondolom, ahhoz, hogy megtaláld életed cicáját, először fontos megismerni azt a közeget, ahonnan érkezik és azt az embert, aki élete első heteiben vele van, szokásait alakítja, gondozza és babusgatja.


Engem Czipper Adriennek hívnak. Mióta az eszemet tudom mindig állatok vettek körül. Ez köszönhető annak, hogy szüleim újfundlandi tenyésztéssel foglalkoztak. Én magam is imádtam a kutyákat, időm nagy részét velük töltöttem az udvaron.
                 
                                  
 /1993 - Almíra és Ramszesz/
 
Úgy gondolom, hogy ez az egész nem véletlen, a vérünkben van...
Később egyre több állat költözött be hozzánk. Teknősök, zebrapintyek, hörcsögök, halak, csincsillák, tengerimalacok (direkt írtam többes számban, hisz sosem voltak egyedül :) ) és persze cicák is. Korábban házimacskánk volt, hiszen mindig igyekeztünk megmenteni az elhagyott vagy bajbajutott állatokat. Így esett, hogy egy csatornában 6 kiscicát találva négyet befogadtunk mi (nagyszülőket bevonva) és kettőnek új gazdit kerestünk. Sajnos korai nehéz sorsuknak köszönhetően közülük csak egy cica élte meg a több, mint tíz évet. Szóval itt kezdődött a cica szeretet.

Sajnos a házi cicák szeretnek csavargó életet élni, ebből sok gondunk is adódott, így határoztuk el, hogy olyan cicát szeretnénk, akinek nem okoz gondot a benti élet. Így találtunk rá a maine coon fajtára. Első látásra beleszerettünk. Nagy test, tele szeretettel és az áradó nyugalom. Így "fertőzött" hát meg minket a maine coon szerelem, akik teljesen elrabolták a szívünket.

Cicáink köztünk élnek (tehát nem szeparált, külső házban), teljesjogú családtagként kezeljük őket. Ettől függetlenül nagyon fontosnak tartjuk a szokás alakítást, tehát nem csupa-csupa neveletlen cicával lakunk együtt. Ismerik a szabályokat, tudják mit szabad és mit nem.


Mi rajongunk a cicákért és nem csak jól mutató szövegként valósul meg nálunk a "családias környezet" és a"sok foglalkozás".
Nézz szét képeink között, olvasd el blog bejegyzéseinket és ismerd meg Te is a mi kis "macskabirodalmunkat",
a Heart Stealer Maine Coon Tenyészetet és hagyd, hogy elrabolják a szíved...:)