Remember Me
(Zsiráf)

 
Születési dátum: 2020.07.28 (3 éves)
Neme: kandúr (ivartalanításra vár)
Színe: fekete füst bikolor felemás szemekkel
Speciális igény: -
 

Remember Me itthon csak a "Zsiráf" becenévre hallgat. Ennek oka különleges születéstörténetében rejlik. Zsiráf ugyanis az autóban született, mikor éppen császármetszésre tartottunk az anyukájával. Több km-en keresztül próbált megszületni, míg végül sikerült világra segítenünk. A hosszú és nehézhes születésnek köszönhetően ott és akkor félelmetesen megnyúlt a nyaka, teljesen kék volt és levegőért kapkodott, így ragadt rá a Zsiráf becenév. Azóta bizonyította, hogy milyen vagány és életerős. Kiscicából nagy kandúrrá nőtt, épp csak eléri a kifejlett kor lépcsőjét. Színe fekete füst fehérrel, szemei pedig különleges felemás (odd eyed) színűek. Jelenleg ivartalanítási döntésre vár, melyet a megfelelő gazdi megtalálása esetén, a foglaló beérkezése után tudunk elindítani (kandúr cica esetében 1 hét átfutási idő kb.). Genetikailag negatív szülőktől (HCM, PKD, SMA, PK-def) és saját szív és vese ultrahang szűréssel rendelkezik. Örökbefogadási költsége a megszokott árnál magasabb lehet - egyedi tulajdonságait figyelembe véve. Erről érdeklődj privát üzenetben!

Természetre elsőre idegenekkel tartózkodó, de aztán feloldódást követően egy levakarhatatlan cuki cica válik belőle. Itt komoly barátságban áll a többi ivaros kandúrral, ezért másik macska megléte nem kizáró ok, de tudni kell róla, hogy első körben hajlamos a piszkálódásra. Öntudatos és bátor kandúr. Természetesen ez az itteni viszonyokra igaz, olyan még nem volt, hogy ő érkezett volna új közegbe, ami nyilván teljes mértékben megváltoztatná a be- és összeszokás szabályait.
Minden esetben viszont szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy véleményem szerint mind az ember, mind az esetleges cicatársakkal időt kell szánni a beszokásra és nem pár nap után kell várni a teljes harmóniát (ugyanúgy egyébként, mint a legtöbb esetben).

 
További információk emailben:
czipper.adri@gmail.com